Μεταφορές Πιάνων και Μουσικών Οργάνων

Η εταιρία μας είναι από τις πρώτες εταιρίες σε αριθμό μεταφορών πιάνων και άλλων μουσικών οργάνων δίνοντας λύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές μεταφορές που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας με απόλυτη ασφάλεια.

T ο πιάνο αποτελεί αντικείμενο μεγάλης συναισθηματικής και χρηματικής αξίας και οι ενέργειες που χρειάζονται για την ασφαλή μεταφορά και την επανατοποθέτησή του στο χώρο παράδοσης, απαιτούν επαγγελματικό χειρισμό από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η εταιρεία Μετακομίσεις –Μεταφορές Οικονόμου είναι γνωστή για την εγγυημένη προσφορά των υπηρεσιών της, στον ευρύ τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών τόσο στην Αττική όσο και σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες μετακομίσεις πιάνων μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλειά του.
H  Μεταφορική Οικονόμου σας εξυπηρετεί άμεσα, αποτελεσματικά και πάνω απ΄ όλα με ασφάλεια για μεταφορές πιάνων και έργων τέχνης . Η διαδικασία που ακολουθείται και πιθανότατα θα σας καθησυχάσει για την ασφάλεια του πιάνου σας είναι η εξής:

  • Αφαίρεση των αποσπώμενων μερών του πιάνου. Η μεταφορική Οικονόμου ξεκινά τη διαδικασία, αφαιρώντας τα μέρη του πιάνου που μπορούν να αφαιρεθούν, ώστε η μεταφορά του να γίνει με μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία.
  • Αμπαλάζ πιάνου με ειδικά υλικά. Εφόσον το πιάνο είναι ένα όργανο μεγάλης αξίας, δε θα μπορούσε να μεταφερθεί, χωρίς να υποστεί το ανάλογο πακετάρισμα που θα το προστατεύσει από πιθανά χτυπήματα κατά τη μεταφορά.
  • Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για τη μετακίνηση του πιάνου από το διαμέρισμα στο φορτηγό μετακόμισης. Αφού δεθεί το πιάνο με ειδικούς ιμάντες, μεταφέρεται με γερανό, ή άλλο ανυψωτικό μηχάνημα, στο φορτηγό μετακόμισης.
  • Μετακόμιση στο σημείο επιλογής και επανασυναρμολόγηση. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά του πιάνου, η μεταφορική Οικονόμου μπορεί να αναλάβει την επανατοποθέτηση και την συναρμολόγηση του στο σημείο που επιθυμείτε.


Μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, διασφαλίζεται κατά το μέγιστο βαθμό η ασφάλεια του πιάνου σας. Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να είστε ακόμη πιο σίγουροι για την αίσια έκβαση του τελικού αποτελέσματος, μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή της Μεταφορικής Οικονόμου και να ασφαλίσετε το μουσικό όργανο.
Ειδικές Τιμές-Πρόσφορες
- Ειδικές Τιμές στις Ευπαθείς Ομάδες

Η εταιρία μας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της σε ειδικές τιμές για όλες τις ευπαθείς ομάδες, συνταξιουχους, φοιτητές, στρατιωτικούς και σε όσους εργάζονται σε σώματα ασφάλειας.

- Early Booking

Προσφέρουμε 10% Έκπτωση σε όσους προγραμματίσουν τη μετακόμιση ή την μεταφορά έως και 20 ημέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμούν.

- Πρόσφορες Μήνα

Κάθε μηνά διαλέγουμε υπηρεσίες που σας προσφέρονται σε μειωμένες τιμές.

- Ειδικές Τιμές σε Συνδυασμό Υπηρεσιών

Η εταιρία μας κάνει ειδικές τιμές στους πελάτες που θα ζητήσουν 2 ή και περισσότερες υπηρεσίες.

- Ειδικές Τιμές σε σταθερές Συνεργασίες

Οι χρόνιες σταθερές συνεργασίες μας με εταιρίες για μεγάλη και συχνό αριθμό αριθμό μεταφορών γίνεται σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης και χαμηλού κόστους για τις συνεργαζόμενες εταιρίες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
eidikes-metafores

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Απόλυτος σεβασμός της ιδιοκτησίας και των αγαθών που είναι προς μεταφορά.
Ειδική Υπηρεσία Συσκευασίας για κάθε συσκευή, έπιπλο και αντικείμενο ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους
Η μετακόμιση ή, η μεταφορά πραγματοποιείται πάντα στο χρονοδιάγραμμα που θα μας ζητηθεί.
Με την υπηρεσία απεγκατάστασης και εγκατάστασης από το εξειδικευμένο συνεργείο που διαθέτουμε πρώτα γίνεται η απεγκατάσταση των αγαθών και στη συνέχεια η εγκατάσταση στο σημείο που θα μας υποδειχθεί.
Οι τιμές μας σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι οι πιο προσιτές της αγοράς, χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Ελαχιστοποιούμε το χρόνο της μετακόμισης – μεταφοράς που θα μας ζητηθεί με σωστό προγραμματισμό και πάντα με ασφάλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με προσοχή και συνέπεια στους δρόμους σεβόμενοι τα έπιπλα, τις οικοσυσκευες ή τα εμπορεύματα σας.
Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό που σας εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά ακόμα και των πιο ευαισθητων αγαθών, χωρίς φθορές, οπως τα παραλάβαμε.