Μεταφορές Ευαίσθητων Αντικείμενων και έργων τέχνης

Ένα από τα στοιχεία που μας έχουν χαρακτηρίσει ως μια από τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο είναι η απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία στις μεταφορές ευαίσθητων αντικείμενων και ειδικότερα έργων τέχνης.

Μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων

Στην εταιρεία μας Μετακομίσεις – Μεταφορές Οικονόμου διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων που απαιτούν εξαιρετική προσοχή και φροντίδα. Αξιόπιστα και με ασφάλεια, μεταφέρουμε ογκώδη ευαίσθητα αντικείμενα (π.χ πιάνα), συλλογές έργων τέχνης, έπιπλα που απαιτούν εξαιρετική προσοχή, μηχανήματα (π.χ ηλεκτρονικοί υπολογιστές) και χρηματοκιβώτια.

Εκπαιδευμένο προσωπικό

Με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και την πρακτική εμπειρία μας στον τομέα της μεταφοράς μπορούμε να μεταφέρουμε τα ευαίσθητα αντικείμενα σας σε όλο τον κόσμο. Δίνουμε προσοχή στη λεπτομερή επεξεργασία των αντικείμενων ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή μεταφορά τους από την παραλαβή έως την παράδοση. Η εξαιρετική ασφάλεια, εγγυημένη διαδικασία και η εμπειρία του προσωπικού μας είναι στα χέρια σας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Άριστες τεχνικές μεταφοράς

Τα ευαίσθητα αντικείμενα σας μετακινούνται με εξαιρετικές μεθόδους και μετά από την προσεκτική συσκευασία τους με τα καλύτερα υλικά και τις πιο αποδοτικές στρατηγικές, εξετάζοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Η μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων απαιτεί ιδιαίτερη ικανότητα και πληροφορίες σχετικά με το θέμα, οπότε η οποιαδήποτε απόφαση είναι σημαντική για ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Στη Μετακομίσεις – Μεταφορές Οικονόμου, προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας, εστιάζοντας προσεκτικά στην εκπαίδευση, προετοιμασία και επιπλέον στη χρήση των καλυτέρων υλικών συσκευασίας.

Ειδικές Τιμές-Πρόσφορες
- Ειδικές Τιμές στις Ευπαθείς Ομάδες

Η εταιρία μας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της σε ειδικές τιμές για όλες τις ευπαθείς ομάδες, συνταξιουχους, φοιτητές, στρατιωτικούς και σε όσους εργάζονται σε σώματα ασφάλειας.

- Early Booking

Προσφέρουμε 10% Έκπτωση σε όσους προγραμματίσουν τη μετακόμιση ή την μεταφορά έως και 20 ημέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμούν.

- Πρόσφορες Μήνα

Κάθε μηνά διαλέγουμε υπηρεσίες που σας προσφέρονται σε μειωμένες τιμές.

- Ειδικές Τιμές σε Συνδυασμό Υπηρεσιών

Η εταιρία μας κάνει ειδικές τιμές στους πελάτες που θα ζητήσουν 2 ή και περισσότερες υπηρεσίες.

- Ειδικές Τιμές σε σταθερές Συνεργασίες

Οι χρόνιες σταθερές συνεργασίες μας με εταιρίες για μεγάλη και συχνό αριθμό αριθμό μεταφορών γίνεται σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης και χαμηλού κόστους για τις συνεργαζόμενες εταιρίες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
sidebars

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Απόλυτος σεβασμός της ιδιοκτησίας και των αγαθών που είναι προς μεταφορά.
Ειδική Υπηρεσία Συσκευασίας για κάθε συσκευή, έπιπλο και αντικείμενο ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους
Η μετακόμιση ή, η μεταφορά πραγματοποιείται πάντα στο χρονοδιάγραμμα που θα μας ζητηθεί.
Με την υπηρεσία απεγκατάστασης και εγκατάστασης από το εξειδικευμένο συνεργείο που διαθέτουμε πρώτα γίνεται η απεγκατάσταση των αγαθών και στη συνέχεια η εγκατάσταση στο σημείο που θα μας υποδειχθεί.
Οι τιμές μας σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι οι πιο προσιτές της αγοράς, χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Ελαχιστοποιούμε το χρόνο της μετακόμισης – μεταφοράς που θα μας ζητηθεί με σωστό προγραμματισμό και πάντα με ασφάλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με προσοχή και συνέπεια στους δρόμους σεβόμενοι τα έπιπλα, τις οικοσυσκευες ή τα εμπορεύματα σας.
Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό που σας εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά ακόμα και των πιο ευαισθητων αγαθών, χωρίς φθορές, οπως τα παραλάβαμε.