Αποθήκευση Εξοπλισμού-Συσκευών

Πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη να φυλαχτούν οικοσυσκευές, οικιακός ή επαγγελματισμός εξοπλισμός σε αποθηκευτικούς χώρους που πιθανόν δε διαθέτετε και σας προβληματίζει μια τέτοια κατάσταση.

Π Πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη να φυλαχτούν οικοσκευές, Οικιακός ή επαγγελματισμός εξοπλισμός σε αποθηκευτικούς χώρους που πιθανόν δε διαθέτετε και σας προβληματίζει μια τέτοια κατάσταση.

Στην εταιρία μας διαθέτουμε χώρους ασφαλείς, καθαρούς και με τάξη τους οποίους μπορούμε να διαθέσουμε για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα για την ασφαλή φύλαξη των αγαθών σας.

Μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσία εγκατάστασης των αντικειμένων σας, τα αμπαλάρουμε με πολύ προσοχή και τα τοποθετούμε στους χώρους μας ώστε να μείνουν άθικτα ως την ημερομηνία παραλαβής τους από εσάς.
Ειδικές Τιμές-Πρόσφορες
- Ειδικές Τιμές στις Ευπαθείς Ομάδες

Η εταιρία μας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της σε ειδικές τιμές για όλες τις ευπαθείς ομάδες, συνταξιουχους, φοιτητές, στρατιωτικούς και σε όσους εργάζονται σε σώματα ασφάλειας.

- Early Booking

Προσφέρουμε 10% Έκπτωση σε όσους προγραμματίσουν τη μετακόμιση ή την μεταφορά έως και 20 ημέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμούν.

- Πρόσφορες Μήνα

Κάθε μηνά διαλέγουμε υπηρεσίες που σας προσφέρονται σε μειωμένες τιμές.

- Ειδικές Τιμές σε Συνδυασμό Υπηρεσιών

Η εταιρία μας κάνει ειδικές τιμές στους πελάτες που θα ζητήσουν 2 ή και περισσότερες υπηρεσίες.

- Ειδικές Τιμές σε σταθερές Συνεργασίες

Οι χρόνιες σταθερές συνεργασίες μας με εταιρίες για μεγάλη και συχνό αριθμό αριθμό μεταφορών γίνεται σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης και χαμηλού κόστους για τις συνεργαζόμενες εταιρίες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αποθήκευση Εξοπλισμού-Συσκευών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Απόλυτος σεβασμός της ιδιοκτησίας και των αγαθών που είναι προς μεταφορά.
Ειδική Υπηρεσία Συσκευασίας για κάθε συσκευή, έπιπλο και αντικείμενο ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους
Η μετακόμιση ή, η μεταφορά πραγματοποιείται πάντα στο χρονοδιάγραμμα που θα μας ζητηθεί.
Με την υπηρεσία απεγκατάστασης και εγκατάστασης από το εξειδικευμένο συνεργείο που διαθέτουμε πρώτα γίνεται η απεγκατάσταση των αγαθών και στη συνέχεια η εγκατάσταση στο σημείο που θα μας υποδειχθεί.
Οι τιμές μας σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι οι πιο προσιτές της αγοράς, χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Ελαχιστοποιούμε το χρόνο της μετακόμισης – μεταφοράς που θα μας ζητηθεί με σωστό προγραμματισμό και πάντα με ασφάλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με προσοχή και συνέπεια στους δρόμους σεβόμενοι τα έπιπλα, τις οικοσυσκευες ή τα εμπορεύματα σας.
Χρησιμοποιούμε ειδικό εξοπλισμό που σας εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά ακόμα και των πιο ευαισθητων αγαθών, χωρίς φθορές, οπως τα παραλάβαμε.