Μετακομίσεις - Μεταφορές Οικονόμου

Η εταιρία μας είναι γνωστή για την εγγυημένη προσφορά των υπηρεσιών της,στον ευρύ τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών τόσο στην Αττική όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Η Εταιρεία

Προφίλ

Η εταιρία μας διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό και σε συνδυασμό με τον πλούσιο και σύγχρονο εξοπλισμό μας ο οποίος αποτελείται από μεγάλο αριθμό φορτηγών, ανυψωτικών μηχανημάτων, γερανών και υλικών συσκευασίας σας εγγυόμαστε σε κάθε περίπτωση την άνετη και ασφαλή μετακόμιση ή μεταφορά σας.

Πανελλαδική Κάλυψη

Καλύπτουμε τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας τόσο στην Αττική όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Απόλυτη Ασφάλεια

Σεβόμενοι την ιδιοκτησία και τα αγαθά προσφέρουμε έμπειρο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό, υπηρεσίες συσκευασίας, εγκατάστασης και απεγκατάστασης για την ασφαλέστερη μεταφορά των αγαθών.

Ανταγωνιστικές τιμές

Η εταιρία μας σεβόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Άμεσα και Γρήγορα

Τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα που μας ζητούνται και ελαχιστοποιώντας το χρόνο μετακόμισης η’ μεταφοράς ποτέ δεν ήταν η μετακόμιση τόσο εύκολη υπόθεση για εσάς.

Πολυετής Εμπειρία

Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών μας γεμίζει με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και μας δίνει το κίνητρο να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

50000

Αριθμός μεταφορών

6000

Μετακομίσεις

26

Χρόνια Εμπειρίας
585
Ειδικές Παροχές

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η εταιρία μας διαθέτει ειδική υπηρεσία συσκευασίας για κάθε συσκευή,έπιπλο και αντικείμενο ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους,καθώς και υπηρεσία απεγκατάστασης και εγκατάστασης από το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο χώρο και στο σημείο που θα μας ζητηθεί.

Εξειδίκευση 100%
Ασφάλεια 100%
Αποτελεσματικότητα 100%

Εταιρικός Στόλος

Η εταιρία μας διαθέτει πολύ μεγάλο εταιρικό στόλο με 18 φορτηγά και 6 ανυψωτικά μηχανήματα,παράλληλα όμως σε περίπτωση που οι απαιτήσεις είναι για μεγαλύτερο αριθμό είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε.

18

Φορτηγά

6

Ανυψωτικά Μηχανήματα

Θέλετε μια Ασφαλή Γρήγορη και Οικονομική Μεταφορά-μετακόμιση;

Η εταιρία μας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα αγαθά που θέλετε να μεταφέρουμε ,την ημερομηνία που θέλετε και εμείς θα σας στείλουμε πολύ άμεσα την προσφορά μας που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Άρτια Εκπαιδευμένο Προσωπικό

Απόλυτη Εξειδίκευση

Με πολύ αγάπη σε αυτό που είμαστε αφοσιωμένοι και με την απαραίτητη εμπειρία, είμαστε έτοιμοι για ότι μας ζητηθεί.

Εξειδίκευση
Υπευθυνότητα
Εμπειρία

Ειδικές Τιμές-Πρόσφορες

 • Ειδικές Τιμές στις Ευπαθείς Ομάδες
  Η εταιρία μας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της σε ειδικές τιμές για όλες τις ευπαθείς ομάδες,συνταξιουχους,φοιτητές,στρατιωτικούς και σε όσους εργάζονται σε  σώματα ασφάλειας.
 • Early Booking
  Προσφέρουμε 10% Έκπτωση σε όσους προγραμματίσουν τη μετακόμιση ή την μεταφορά έως και 20 ημέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμούν.
 • Πρόσφορες Μήνα
  Κάθε μηνά διαλέγουμε υπηρεσίες που σας προσφέρονται σε μειωμένες τιμές.
 • Ειδικές Τιμές σε Συνδυασμό Υπηρεσιών
  Η εταιρία μας κάνει ειδικές τιμές στους πελάτες που θα ζητήσουν 2 ή και περισσότερες υπηρεσίες.
 • Ειδικές Τιμές σε σταθερές Συνεργασίες
  Οι χρόνιες σταθερές συνεργασίες μας με εταιρίες για μεγάλο και συχνό αριθμό αριθμό μεταφορών γίνεται σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης και χαμηλού κόστους για τις συνεργαζόμενες εταιρίες.

Τι Γνώμη έχουν σχηματίσει οι πελάτες μας

Οι ανθρώπινες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τους πελάτες μας και η εμπιστοσύνη τους προς τα πρόσωπα μας να δίνει το παραπάνω κίνητρο να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.
Τους ευχαριστούμε ……